Image Alt

Bliv klogere

SpørgDFUNK dykker løbende ned i emner, temaer og nyheder, for at blive klogere på verden og videreformidle til vores medarbejdere, medlemmer og interesserede læsere. På denne side finder du derfor vores samlinger af viden på forskellige områder.

VIDENSUDGIVELSER

Senest opdateret 08.04.2021

Info om inddragelse af opholdstilladelser

Regeringen har besluttet at genvurdere asyl-opholdstilladelser givet til personer fra Damaskus- og Rif-området i Syrien, med den begrundelse at de vurderer disse områder som sikre at vende tilbage til. Læs mere her om hvad det betyder for dig, og hvad du skal være opmærksom på, hvis din opholdstilladelse skal genvurderes.

RÅDGIVNING OG HJÆLP

Senest opdateret: 19.04.22

HAR DU BRUG FOR NOGEN AT SNAKKE MED?

Er du berørt af udvisningssagerne eller situationen i Afghanistan eller Ukraine? Eller kender du nogen, der er? DFUNK tilbyder samtaler med psykoterapeut Mersedeh Balouch, der kan lytte til dig og hjælpe dig med at være i den svære situation. Tilbuddet er GRATIS, og du behøver ikke at være medlem af DFUNK for at gøre brug af det.

Senest opdateret 08.04.2021

ER DU BLEVET INDKALDT TIL SAMTALE OM GENVURDERING AF OPHOLDSTILLADELSE?

Eller har fået din opholdstilladelse inddraget eller nægtet om forlængelse? Så kan det være vigtigt at forberede dig godt inden samtalen med Udlændingestyrelsen. Vi anbefaler at du kontakter DRC Dansk Flygtningehjælps asylafdeling, så du har styr på de praktiske rammer, samt hvad, du skal være forberedt på, inden mødet.

Hvordan byder man egentlig børn og unge, der er flygtet fra krig, velkommen i foreningslivet? 🤔
Sammen med @dfunk_dk har vi samlet 7 gode råd til, hvordan foreningerne kan gøre det nemmere for lige præcis de børn og unge at blive en del af foreningslivet 🤗 #vierduf
Se med her👇

(1/3) I morgen førstebehandler @folketinget et vigtigt forslag om at ændre udlændingelovens §7.3.

Det er den paragraf, der har gjort det muligt at inddrage opholdstilladelse for syriske flygtninge, selvom der kun er sket diskutable forbedringer af sikkerheden i Syrien –

Se mere

X