fremtidsbygger

Unge med flugterfaringer har, ligesom andre unge, håb og ønsker for fremtiden. Ønsker om at uddanne sig, få et arbejde og bidrage til det danske samfund. Men det kan være svært at få overblik over sine muligheder og realisere sine drømme, når sproget er nyt, netværket småt og lovgivningen kompliceret.

I FremtidsBygger støtter vi unge med flugterfaringer i deres vej mod uddannelse og job i Danmark.

Nye veje til uddannelse og job

makkerpar

Makker-par: venskab og samarbejde mellem unge 

Makker-par er en 1:1 relation, hvor to unge mødes. I lærer hinanden godt at kende og undersøger sammen vejen til udannelse og job.

51234278715_209b90f5d5_o

Nye Veje til Job: Komptencesvarende jobs

Projektet arbejder for, at unge med flugterfaringer får adgang til jobs, der svarer til både deres kompetencer og interesser.

47957445691_0bb2d2e402_o

Digital værktøjskasse til arbejdsgivere

Siden er et inspirationsværktøj målrettet virksomheder og arbejdsgivere, der ønsker at blive klogere på potentialet i unge, med flugterfaringer.

Vil du bygge fremtiden med os?

Vi har et stærkt tværfagligt samarbejde med professionelle og frivilligdrevne organisationer og foreninger, der støtter unge med flygtningebaggrund i at komme i uddannelse og job.

 

Kontakt osfremtid@dfunk.dk, hvis I er interesserede i at samarbejde. Det er ikke afgørende, om I arbejder landsdækkende eller lokalt.

 

Vi har lokale samarbejdspartnere i kommuner i hele landet og samarbejder med følgende organisationer:

logos

Projektet er blevet til med støtte fra VELUX FONDEN og er desuden støttet af Østifterne.

logos2
X