Slide Støt os

FOR DIG DER VIL STØTTE VORES ARBEJDE

TAK fordi du vil støtte vores arbejde økonomisk. Det er uundværligt for vores arbejde med at skabe meningsfulde og trygge fællesskaber for unge, der er flygtet.

Når du giver et bidrag til vores arbejde, så er DU med til at sikre udviklende og givende fællesskaber for unge. Vi er her for at give den enkelte unge troen på, at drømme er for alle, og for at gå vejen til at udleve drømme, sammen med dem.

Hvert bidrag gør en stor forskel. Du kan støtte os via MobilePay. Se nummer eller scan QR-kode til højre.

DU KAN OGSÅ BLIVE MEDLEM FOR KUN 100,-

Bliv en del af et magisk fællesskab, hvor vi tror på, at alle unge har ret til et trygt og ligeværdigt ungdomsliv.

Som medlem kan du deltage i alle vores aktiviteter. Det gælder alt fra Madmekka, hvor unge mødes og laver mad fra hele verden, til vores forskellige sportshold, hvor du kan spille fodbold, joine et løbehold eller slippe din indre danser løs. Det gælder også vores fantastiske årsmøder, hvor får mulighed for at stille op til landsbestyrelsen og sætte dit præg på organisationen.

DFUNK arbejder for unge, der er flygtet til Danmark, og vores vigtigste mission er at understøtte unge i vores fællesskab i at udleve deres drømme. Du kan være medlem af DFUNK uanset om du har flugterfaringer eller ej. For at være fuldgyldigt medlem skal du være under 35 år. Læs vores vedtægter her.

X