BLIV PRAKTIKANT
PRAKTIKANT

BLIV EN DEL AF VORES FANTASTISKE TEAM

KOM I PRAKTIK HOS DFUNK

Vil du have et meningsfuldt praktikforløb og gøre en forskel for unge, der er flygtet til Danmark? Har du lyst til at arbejde i en ungdomsorganisation, der engagerer frivillige i hele landet? Så kom i praktik i DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom i efteråret 2023.

Vi tilbyder:

  • Selvstændige og alsidige arbejdsopgaver.
  • Gode muligheder for at sætte dit aftryk og udvikle nye kompetencer.
  • Praktisk erfaring fra NGO-branchen, som kan bringe dig tættere på drømmejobbet.
  • Meningsfuldt og motiverende arbejde i et ungt, sjovt og socialt miljø.

LEDIGE PRAKTIKSTILLINGER

Se vores ledige praktikantstillinger herunder, og få mere information om, hvad vi er på udkig efter!

Deadline for ansøgning d. 26.03.2023

BLIV KLOGERE PÅ VORES PROJEKTER?

FREMTIDSVEJE

På Fremtidsveje får du en unik mulighed for at sætte dit aftryk på et nyt og særdeles aktuelt projekt, der støtter unge på deres vej til uddannelse og job i Danmark. Du vil bl.a. få mulighed for at lede og koordinere vores Makker-par-indsats og være med til at udvikle og facilitere vores spritnye Fremtidsakademier. 

UDTALER

Vores nye Udtaler-program engagerer unge med flugterfaringer, der alle har været gennem et meningsdanner-forløb i DFUNK og fået værktøjer og redskaber til at udtrykke deres meninger, holdninger og udtryk på egne præmisser. I efteråret skal du blandt andet være med til løfte vores deltagelse på Ungdommens Folkemøde og være med til at udforme en større kunstudstilling sammen med de unge. 

LOKALE FÆLLESSKABER

DFUNK’s ældste og største projekt, som hvert år engagerer tusindvis af unge med og uden flugterfaringer gennem mad- og sportsfællesskaber i hele landet. Vi oplever en stor efterspørgsel på vores fællesskaber, og vi søger derfor to praktikanter, som vil være med til at løfte projektet til nye højder. Sammen med et team af fire, skal du være med til at udbrede vores aktiviteter til nye byer, afvikle nationale events og opkvalificere vores frivillige. 

Slide "Som praktikant har det været fantastisk at se, hvordan frivillige skaber sociale aktiviteter og trygge rum, der binder folk fra hele verden sammen" - Emilie "Som praktikant har jeg støttet unge med flugterfaringer i at få deres stemmer hørt i den offentlige samtale og haft indflydelse på design af DFUNK's meningsdanner-forløb" - Martine "Jeg er især blevet dygtig til relationsarbejde og har mødt inspirerende unge med flugterfaring på deres vej mod uddannelse og job" - Karoline

MØD VORES TIDLIGERE HOLD AF PRAKTIKANTER

Praktik forår 2022

PRAKTIKANTHOLDET FORÅRET 2022

Vores seje praktikanter Hassanen, Frida, Emilie, Laura og Anna arbejdede blandt andet på DFUNK´s brandidentitet, var med til at videreudvikle lokale fællesskaber, medlemskommunikationen og igangsatte projektet Udtalt.

MicrosoftTeams-image (1)

PRAKTIKHOLDET EFTERÅRET 2022

Vores dygtige praktikanter Maria, Sayf, Lasse, Martine og Camilla arbejdede med medlemskommunikation, DFUNK’s aktiviteter, veje til job og uddannelse og fik meningsdanneruddannelsen ud over rampen.

IMG_5856

PRAKTIKHOLDET FORÅRET 2023

Vores skarpe praktikanter Othilia, Mille, Luna, Karoline og Medin har blandt andet arbejdet med at udvikle på DFUNK’s forskellige projekter, lavet kampagner, arrangeret sociale events og meget mere.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!

X