BLIV FRIVILLIG Tilmeld dig her!

Bliv en del af et stærkt fællesskab!

DFUNK har frivillige i hele landet og er vi ikke i din by, kan vi komme det. Vi søger altid nye engageret frivillige, som ønsker at være med i vores fællesskab.

Sammen med andre unge i alderen 15-30 år får du en unik mulighed for at få oplevelser, du vil aldrig glemme. Som frivillig kan du både være en del af vores store fællesskaber eller vælge de små en-til-en relationer. Vores frivillige er engageret i alt fra madlavning, fodbold, volleyball, makker-par, job, uddannelse og meget meget mere.

Hvor vil du være med?

Bliv en del af noget større og ansøg om at blive frivillig i dag! 

Medin design

TILMELD DIG HER

  SÅDAN KAN DU VÆRE FRIVILLIG

  UNG-TIL-UNG

  51672524575_7a1d856f1f_o

  Bliv en del af vores landsdækkende ung-til-ung grupper. Her planlægger frivillige unge sjove aktiviteter i lokale områder, der dækker alt fra sport og brætspil til kunst og film. Mød ligesindede og skab nye venskaber, mens du deltager i aktiviteter, der interesserer dig og den lokale gruppe.

  MADMEKKA

  51943308351_92ac3df1c3_o

  Madmekka er et madfællesskab, hvor unge mødes om madlavning og fællesspisning. Vi udveksler madkulturer, danser kædedans, spiller spil og spiser mad fra hele verdenen.

  SPORT

  Sportsaktiviteter

  Som frivillig på vores sportshold, får du mulighed for at bringe unge mennesker sammen om deres fælles passion for sport. Fra fodbold til volleyball, dans og løb, tilbyder vi en bred vifte af hold, hvor du kan bidrage til at skabe et inkluderende og engageret miljø for unge sportsentusiaster.

  MAKKER-PAR

  Makker-par-pageheader

  Makker-par er både for dig, der er kommet til Danmark som flygtning og leder efter et job eller vil søge ind på en uddannelse og for dig, der selv har erfaring med det danske uddannelsessystem og jobmarked. Som makker-par udforsker I fremtidsplaner i uformelle hverdagsrammer og bruger tid på oplevelser og aktiviteter, som I synes er sjove.

  UDTALT

  51282942836_1d90b4b535_c

  Udtalt er for dig med og uden flugterfaringer, der vil sætte dit præg på samfundet. Det er et sted for unge, der vil diskutere, provokere, inspirere og nytænke hvordan demokratisk deltagelse kan se ud – og alle er inviteret.

  Vil du hører mere om vores meningdanneruddannelse? Så kontakt projektlederen på Udtalt Shubhdeep Singh Parwana, [email protected]

  CAMPS

  0089768758

  DFUNK’s camps er 3-5 magiske dage, hvor 50 unge i alderen 16-30 år knytter bånd gennem sociale aktiviteter, udflugter og kreative workshops.   
  Du kan enten komme med på camp som deltager eller tage ekstra ansvar og blive en del af et frivilligteam, hvor I sammen skal planlægge og afholde campen.

  “Det bedste ved at være med i Makker-par er, at man får en ven der støtter mig i alt. En ven som viser vejen til jobbet, og at man kan være med til sjove og spændende oplevelser”.

   

  SHROOK FRIVILLIG I MAKKER-PAR

  Foto 2
  Foto 3

  “At være frivillig i Madmekka i Aarhus er virkelig noget, der giver mig energi. Når man ser, at ens indsats betyder så meget for vores deltagere, og når man selv bliver en del af et hyggeligt fællesskab, så vil man gerne være så meget med som muligt.”

   

  HOLGER FRIVILLIG I MADMEKKA

  X