Image Alt

Aktiviteter

Hvert år engagerer vi frivillige og deltagere – med og uden flugterfaringer – mellem 15-30 år til aktiviteter i hele landet. Herunder kan du læse mere om vores tilbud.

📱 Har du spørgsmål? Skriv til [email protected] eller ring på tlf. 26 77 89 40

UNG-TIL-UNG

Ung til Ung

Vi har lokale ung-til-ung grupper i hele landet. Her planlægger frivillige sjove aktiviteter, og vi mødes om alt fra sport og brætspil til kunst og film – alt det, der interesserer den lokale gruppe.

MADMEKKA

Madmekka-aktivitet

Madmekka er et madfællesskab, hvor unge mødes om madlavning og fællesspisning. Vi udveksler madkulturer, danser kædedans, spiller spil og spiser mad fra hele verdenen.

JOB OG UDDANNELSE

Job og uddannelse

Vi er med på vejen til job og/eller uddannelse. Vi tilbyder bl.a. vores makker-ordning, møde med mentorer, råd til CV og ansøgning, workshops, oplæg fra andre unge og muligheden for at møde virksomheder.

UDTALT

Udtalt-540

UDTALT er for unge, der vil diskutere, provokere, inspirere og nytænke hvordan demokratisk deltagelse kan se ud . Projektet består af både lokale demokratiske fællesskaber og en debatuddannelse.

SPORTSHOLD

Sportsaktiviteter

På vores sportshold mødes unge omkring sporten. På nuværende tidspunkt har vi dans, volley-, fodbold- og løbehold. Alle kan deltage eller spille med uanset niveau, fordi det handler om at have det sjovt og dele sin glæde ved sport med andre mennesker.

CAMPS

587687685

DFUNK’s camps er 3-5 begivenhedsrige dage med fokus på fællesskab, kulturmøder, kreative workshops og DFUNK-feeling. 

X