Image Alt

Aktiviteter

Hvert år engagerer vi frivillige og deltagere – med og uden flugterfaringer – mellem 15-30 år til aktiviteter i hele landet. Herunder kan du læse mere om vores tilbud.

📱 Har du spørgsmål? Skriv til [email protected] eller ring på tlf. 26 77 89 40

UNG-TIL-UNG

Ung til Ung

Vi har lokale ung-til-ung grupper i hele landet. Her planlægger frivillige sjove aktiviteter, og vi mødes om alt fra sport og brætspil til kunst og film – alt det, der interesserer den lokale gruppe.

MADMEKKA

Madmekka-aktivitet

Madmekka er et madfællesskab, hvor unge mødes om madlavning og fællesspisning. Vi udveksler madkulturer, danser kædedans, spiller spil og spiser mad fra hele verdenen.

CAMPS

587687685

DFUNK’s camps er 3-5 begivenhedsrige dage med fokus på fællesskab, kulturmøder, kreative workshops og DFUNK-feeling. 

UDTALT

Udtalt-540

UDTALT er for unge, der vil diskutere, provokere, inspirere og nytænke hvordan demokratisk deltagelse kan se ud . Projektet består af både lokale demokratiske fællesskaber og en debatuddannelse.

SPORTSHOLD

Sportsaktiviteter

På vores sportshold mødes unge omkring sporten. På nuværende tidspunkt har vi dans, volley-, fodbold- og løbehold. Alle kan deltage eller spille med uanset niveau, fordi det handler om at have det sjovt og dele sin glæde ved sport med andre mennesker.

MAKKER-PAR

6546951

Makker-par er både for dig med flugterfaring, der søger job eller uddannelse i Danmark og for dig, der selv har erfaring med det danske uddannelsessystem og jobmarked. Som Makker-par udforsker I fremtidsplaner i uformelle hverdagsrammer og bruger tid på oplevelser og aktiviteter, som I synes er sjove.

X