Image Alt

Spørg DFUNK

Spørg DFUNK er en vidensservice, der særligt hjælper folkeskole- og gymnasieelever med at besvare deres spørgsmål om flygtningesituationen. Er du eksempelvis i tvivl om: Hvordan det egentlig foregår, når man søger om asyl i Danmark? Hvad der sker, når man har fået opholdstilladelse i Danmark? Hvilken politik EU fører på asylområdet? Hvilke internationale konventioner, der har indflydelse på flygtningeområdet?

 

❓ Har du spørgsmål om flygtningesituationen, så kan du gå på opdagelse i vores videnssider her på hjemmesiden. Du kan i siderne blive klogere på:

  • Flygtningekonventionen og hvorfor mennesker flygter
  • Asylsystemet i Danmark
  • Integration i Danmark
  • Flygtninge i EU og internationalt
  • Klimafordrevne

Har du stadig ikke fået svar på dine spørgsmål?

Så skriv eller ring til os og så hjælper vi dig, så godt vi kan.

Du kan også komme ind på vores kontor i København til et interview. Det kræver bare, at du sender os en forespørgsel over mail med ønsket dato og tid samt sender os dine spørgsmål.

Af hensyn til vores medlemmer har vi ikke mulighed for at sætte dig i kontakt med unge med flygtningebaggrund til interviews. Du kan i stedet booke en fortæller fra DFUNK’s fortællernetværk, som er et netværk af uddannede fortællere, der deler historier fra deres liv, om blandt andet flugt og ankomst til Danmark, eller her lytte til podcasts fra projektet “Fortællinger På Flugt”, hvor unge med flygtningebaggrund fortæller deres egne historier om drømme, venskaber, flugt og at starte et liv i Danmark.

SPØRG DFUNK

Har du yderligere spørgsmål om flygtningesituationen? Kontakt Hassanen og Mads fra Spørg DFUNK, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Telefonen er åben hver mandag, torsdag og fredag fra 10.00-13.30.

Mail: [email protected] (skriv dit telefonnummer i mailen, så vi evt. kan ringe dig op)

 

Telefon: 28 10 01 65

X