Image Alt

Spørg DFUNK

Hvem er Spørg DFUNK?

Spørg DFUNK er en vidensservice, der særligt hjælper folkeskole- og gymnasieelever med at besvare deres spørgsmål om flygtningesituationen. Er du eksempelvis i tvivl om, hvad asyl egentlig betyder? Hvordan det foregår, når man søger om asyl i Danmark? Eller hvilke internationale konventioner, der har indflydelse på flygtningeområdet? Så besøg vores vidensportal, hvor vi med tal og fakta tager dig igennem forskellige problemstillinger og tematikker indenfor udlændninge- og flygtningeområdet.

Ellers kontakt Hassanen eller Mads fra Spørg DFUNK, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål. De stiller nemlig op til interview, både over telefon eller fysisk på vores adresse. Det eneste du skal gøre er at sende os en forespørgsel over mail, hvor du skriver ønsket dato og tid. Du må også gerne sende os dine spørgsmål på forhånd, så vi bedst muligt kan forberede os.

Til undervisere

Har I temauge på skolen? Eller ønsker du blot at gøre dine elever klogere på flygtningeområdet? Så kan du booke Spørg DFUNK’s medarbejdere til at komme ud og lave et fagligt oplæg. Vi kommer gerne ud til både folkeskoler, efterskoler, gymnasier eller højskoler. Oplæggets varighed og tema fastsættes efter aftale.

Så skriv eller ring til Spørg DFUNK, så svarer vi så hurtigt, vi kan.

OBS!
Grundet vores lokation i København, har vi desværre ikke altid mulighed for at komme hele landet rundt. Men kontakt os endelig, så kan vi se på, om vi kan finde en løsning.

Kontakt

Mail: [email protected] (skriv dit telefonnummer i mailen, så vi evt. kan ringe dig op)
Telefon: 28 10 01 65

Telefonen er i sommerperioden kun åben mandag og torsdag fra 10-13:30.
Desuden tlf. lukket følgende dage: 8/6, 26/7 og 29/7.

X