Image Alt

Frivilliguddannelse

Frivilliguddannelsen er et intenst og sjovt uddannelsesforløb for det frivilligteam, der skal planlægge og afholde camps.

“Når man er frivillig så får man succes. At stå foran 100 mennesker og give mange beskeder, wow. Det husker jeg for altid. Det er godt. Meget positiv.” – Frivillig, 2018

Se hvad Abdulrahman siger om det at være frivillig på camps:

SÅDAN FOREGÅR DET

Uddannelsen består af to weekender, hvor vi skal lave en masse teambuilding, lære om projektledelse og planlægge indholdet til campen.

WEEKEND 1

Teambuilding og brainstorm 

Du møder de andre frivillige for første gang, og målet er, at I opbygger et stærkt fællesskab. Der er teambuilding på programmet, hvor I laver en masse sjove og udfordrende øvelser. 

På weekenden bruger I også tid på praktisk planlægning og øver jer i at arbejde sammen på tværs af sproglige og kulturelle skel.

WEEKEND 2

Planlægning og samarbejde 

Nu starter planlægningen af campen for alvor. I bliver undervist i økonomi, personlig ledelsesstil og øver jer i at give besked foran andre.  

Jeres ultimative opgave er at skabe de bedste oplevelser for de kommende camp deltagere og få samlet løse ender i planlægningen.  

I slutter af med masser af high-fives, for nu er I klar til at tage på camp. 

De frivillige er en stor del af campens ånd og tager ejerskab og medansvar for deltagernes oplevelser og læring.

Lyder dette som noget for dig? Så tilmeld dig her:

Sådan arbejder vi

På frivillig uddannelsen er vores grundfilosofi, at alle har værdifulde ressourcer at bidrage med. Vi har designet uddannelsen, så der er brug for forskellige typer af kompetencer og erfaringer. Lige meget om du er kreativ og har gode idéer, eller du kan tale arabisk eller tigrinya – så kan vi bruge dig!

Vi arbejder erfarings- og øvelsesbaseret og skaber hermed et læringsrum, hvor der er plads til alle – uanset om du har boet i Danmark hele livet, eller om du lige er ankommet.

Vi tror på, at arbejdsfællesskaber og det tætte samarbejde om et konkret projekt er den bedste måde at skabe ny viden, reel kulturforståelse og nye venskaber.

X