Image Alt

Frivillig?

Vil du være en del af vores fællesskaber?

Fra Jammerbugt til Sønderborg har vi grupper, hvor unge mødes over forskellige sociale aktiviteter, sport, mad og meget mere. Aktiviteterne er gratis, og alle unge mellem 15-30 år kan være med. Under hver gruppe finder du oplysninger på gruppens kontaktperson, som du kan kontakte for mere information.

Vil du være frivillig? Send en mail med dit navn og information om hvor du bor til frivillig@dfunk.dk – så hjælper vi med at finde lokale aktiviteter, som du kan være frivillig i.

Mød Fidan. Hun er frivillig i DFUNK

MØD EN FRIVILLIG: FIDAN

Jeg hedder Fidan, er 19 år gammel og til daglig går jeg på Rosborg gymnasium i Vejle. Som frivillig i DFUNK har jeg fået en fælleskabsfølelse, som jeg ikke har fundet andre steder! Og så giver DFUNK mig en masse gode oplevelser gennem aktiviteter som Madmekka. DFUNK er min glædeskraft.

Mød Holger. Han er frivillig i DFUNK

MØD EN FRIVILLIG: HOLGER

At være frivillig i Madmekka i Aarhus er virkelig noget, der giver mig energi. Når man ser, at ens indsats betyder så meget for vores deltagere, og når man selv bliver en del af et hyggeligt fællesskab, så vil man gerne være så meget med som muligt.

X