Fremtidsakademi

Fremtidsakademi er et sted, hvor du som ung med flugterfaring har mulighed for at deltage og få masser af inspiration og viden om dine uddannelses- og jobmuligheder. Det er en unik mulighed for at komme tættere på dine drømme og få styrket dine kompetencer.

Vil du med på næste Fremtidsakademi?

Hvad får jeg ud af Fremtidsakademi?

På Fremtidsakademiet får du chancen for at møde repræsentanter fra det danske erhvervsliv. Disse repræsentanter kommer fra forskellige virksomheder og uddannelsesinstitutioner og giver dig mulighed for at få en direkte dialog om jobmuligheder og de efterspurgte kompetencer i deres virksomheder. Dette er en enestående lejlighed til at få indblik i arbejdsmarkedet og opdage nye karrieremuligheder.

Fremtidsakademi tilbyder også workshops og rådgivning, der kan hjælpe dig med at styrke dit CV og forbedre dine jobansøgninger. Her får du konkrete værktøjer til at skille dig ud på arbejdsmarkedet og øge dine chancer for at få drømmejobbet. Der tilbydes også workshops om selvtillid og stressforebyggelse, hvor du kan lære at håndtere udfordringer og styrke din mentale trivsel.

18877984919
1
2
3
4
5863753745

Vil du med til næste Fremtidsakademi?

Fremtidsakademi bliver afholdt et par gange om året, det er helt gratis at deltage, og hvis du er medlem af DFUNK, har vi mulighed for at dække dine transportudgifter.

Bliv medlem her.

Er du interesseret i at høre mere om vores næste Fremtidsakademi? Så kontakt Gizem Cicek, [email protected] for yderligere information.

Næste Fremtidsakademi afholdes lørdag d. 28. oktober 2023 i København. Tilmeld dig her.

X