I projektet Fremtidsveje tilbyder vi fagmentorordninger

Fagmentor

Med DFUNK’s fagmentor-indsats matcher vi unge med flugterfaringer, der har spørgsmål til jobsøgning og uddannelsesvalg, med dygtige fagmentorer, som har erfaring fra det danske arbejdsmarked. Fagmentoren og den unge mødes til uformelle kaffemøder og snakker om mulige fremtidsveje.

Bliv en del af indsatsen

Mød en fagmentor

Du kan booke et møde med en fagmentor, som kan give dig gode råd til din jobsøgning.

Mangler du gode råd til din ansøgning eller dit CV? Er du særligt interesseret i it, handel eller en helt tredje branche? Eller er du i tvivl om, hvilken uddannelse du skal tage for at lande drømmejobbet?

Så book et kaffemøde med én af DFUNK’s fagmentorer. Fagmentorerne repræsenterer en bred vifte af virksomheder og har mange forskellige profiler, så der er helt sikkert én i blandt, der kan give dig nogle gode råd med på vejen.

Vil du være fagmentor?

Du kan selv blive fagmentor for unge med flugterfaringer

Som fagmentor deler du gode råd med afsæt i dine egne erfaringer og tilbyder fagspecifik sparring til unge, der er flygtet, over en kop kaffe eller to. For at kunne blive fagmentor skal du have et job i Danmark, tale dansk og have lyst til at dele dine erfaringer med jobsøgning og beskæftigelse med en ung, der er kommet til Danmark som flygtning.

X