BLIV MEDLEM Tryk her!

BLIV MEDLEM FOR 100 KR. OM ÅRET

Bliv en del af og støt et magisk fællesskab, hvor vi tror på, at alle unge har ret til et trygt og ligeværdigt ungdomsliv.

 

Vi er en ungdomorganisation, der arbejder for unge, der er flygtet til Danmark, og vores vigtigste mission er, at understøtte unge i vores fællesskab i at udleve deres drømme. Du kan være medlem af DFUNK uanset om du har flugterfaringer eller ej. For at være fuldgyldigt medlem skal du være under 35 år. Læs vores vedtægter her.

 

Med 100 kr. om året er du med til at gøre en forskel.

BLIV KLOGERE PÅ DIT MEDLEMSKAB

52286163147_10487fcfc1_o

Som DFUNK-medlem kan du deltage i alle DFUNK’s aktiviteter. Bliv klogere på vores aktiviteter her:

Bliv frivillig

Som medlem støtter du direkte DFUNK’s arbejde. Læs hvad DFUNK arbejder for her:

“Det bedste ved at være medlem af DFUNK er at jeg kan deltage til alle DFUNK’s arrangementer og aktiviteter, hvor jeg møder mange forskellige mennesker. Jeg er også med til at skabe forandring, ved at jeg kan stemme og stille op til DFUNK’s valg af landsbestyrelse.”

 

ADAM MEDLEM I DFUNK

61168464
5946118466

“Jeg er medlem af DFUNK, da jeg støtter deres arbejde for unge med flugterfaring og fordi jeg ser, de har en vigtig og unik stemme i samfundsdebatten.”

 

SIMON MEDLEM I DFUNK

 

HVORFOR DIT MEDLEMSKAB ER VIGTIGT

Når vi udtaler os politisk, betyder det noget, hvor mange medlemmer, vi repræsenterer. Jo flere medlemmer, jo mere indflydelse kan vi få på omverdenen omkring os.

Medlemmer vælger vores bestyrelse, som sætter organisationens strategi og ansætter sekretariatets direktør. Som medlem kan du stemme og stille op til valg i DFUNK’s lands- og regionsbestyrelser.

DFUNK får hvert år et tilskud fra Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) baseret på antal medlemmer. Jo flere melder sig ind i DFUNK, jo mere støtte får vi.

Meld dig ind for 100 kr. om året.

Hvert medlem gør en forskel.

Tusind tak for din støtte!

X