Image Alt

Vær med i UDTALT

Vil du være med til at forandre samfundet eller blive klædt på til at tage del i debatten? Vil du være en del af et fedt fællesskab af andre unge, der brænder for politik og kreativ forandring? Så skal du være med i UDTALT, hvor vi skal drømme stort og tænke demokrati på helt nye måder. 

 

UDTALT starter består af et meningsdannerforløbet for unge med flugterfaringer UDTALER og ungefælleskaberne UDSKABER, der er åbne for alle. 

 

🌱 UDSKABER er lokale fællesskaber, der arbejder med demokrati og aktivisme. Sammen med andre unge lærer du, hvordan man skaber forandring i samfundet og du prøver kræfter med at kæmpe for en fælles sag. Du kan allerede nu være med i UDSKABER i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Esbjerg og Vejle åbner for tilmelding i efteråret 2021.Vil du være med eller vide mere? Klik her.


📣 UDTALER
er et nationalt meningsdannerforløb for unge med flugterfaringer. Forløbet finder sted første gang i foråret 2021.  Læs mere her. 

FOR DIG DER VIL DELTAGE I DEBATTEN

✊ UDTALER er en meningsdanneruddannelse for unge med flugterfaringer, hvor du lærer at argumentere og får værktøjer til at deltage i debatten.

FOR DIG DER VIL LÆRE AT SKABE FORANDRING 

🔥 UDSKABER-gruppen laver events, podcasts, kampagner, performances, festivaler og kunst, der skal skabe forandring i din by. Du lærer om magt, aktivisme og demokrati – og går sammen med andre om at ændre på sager som du synes er vigtige.  

X