Image Alt

Sommercamps

Hver sommer siden 2012 har DFUNK afholdt sjove, magiske og lærerige camps for unge med og uden flugterfaringer i alderen 16-30 år. Vores camps varer typisk 3-5 dage og er et mini højskoleophold, hvor unge fra hele Danmark mødes og bor, spiser, hygger og griner sammen.  

Vælger du at deltage på DFUNK’s camp, får du et  ophold med unikke oplevelser og nye venner. Du kan forvente et inkluderende og trygt fællesskab fyldt med grin, bålhygge, leg, dans, skovture og fede workshops.

Lyder dette som noget for dig?  

Så tilmeld dig årets fedeste camp her:

87454165146

SOMMERCAMP

Sommercampen ligger i juli måned og er 5 dage fyldt med sjove aktiviteter planlagt af frivillige. Programmet på sommercampen er forskelligt fra år til år, men tidligere deltagere har bl.a. været på sankeworkshop, lært at stå på stand up paddle board, danset salsa og lavet kunst.  

Alle workshops bliver undervist af professionelle undervisere, og hvis du har lyst, vil du også få mulighed for at undervise de andre deltagere i noget, som du er god til – fx dans, sang eller tigrinya.  

På sommercampen er der også mange fælles aktiviteter, som fx fodboldturnering, fest (uden alkohol), udflugt, koncert mm. Der er plads til ca. 40-70 deltagere. 

Hvad siger tidligere deltagere?

”Man prøver altid noget nyt på sommercamp. Jeg lærte at ro kayak og spille volley” – deltager, 2016.” 

 

”Sommercamp har hjulpet mig til ikke at være ensom og finde venner, der ligner mig” – deltager, 2018”  

 

”Tak for en skøn sommercamp. Det har givet mig en masse oplevelser, jeg vil tage med ud i min hverdag og senere liv. Derudover nye venner og bekendtskaber jeg vil vedholde. Tak!”  – deltager, 2021 

 

“Jeg har fået mod på at tale med nye mennesker, selvom jeg ikke er så god til dansk.” – deltager, 2020.  

Praktisk info

54651651645

Hvem kan deltage?

DFUNK’s camps er for alle unge mellem 16 og 30 år, som bor i Danmark.  

Hvis du får en plads, skal du melde dig ind i DFUNK og betale kontingent (100 kr. om året). 

Når du er blevet medlem af DFUNK, er opholdet gratis.  Vi betaler også for din transport til og fra campen. Bliv medlem her:

Hvad skal jeg vide?

Tilmeldingen til vores camps åbner i starten af maj og afhængig af campens størrelse, er der plads til 40-70 glade deltagere. Pladserne fordeles af medarbejdere i DFUNK og er derfor ikke først til mølle, da vi har fokus på at skabe den mest mangfoldige deltagergruppe.  

Man modtager altid en mail fra DFUNK efter tilmeldingsfristen uanset om man har fået en plads eller ej.  

I camp-fællesskabet har vi få, men vigtige regler, som alle skal overholde. Vores camps er alkoholfrie. Vi passer på hinanden og hjælpes ad med praktiske gøremål såsom opvask, oprydning og rengøring. Vi taler pænt til hinanden og respekterer hinandens forskelligheder.
 

4543613251
Lyder dette som noget for dig, så tilmeld dig her

Har du spørgsmål? Send en mail til [email protected]

X