Har du brug for nogen at snakke med?

Er du berørt af udvisningssagerne eller situationen i Afghanistan og Ukraine?
Eller kender du nogen, der er?

I en utryg og usikker situation som denne, kan det være rigtig godt at have nogen at snakke med om de følelser og oplevelser man kan have.

🧡 Gratis tilbud

DFUNK tilbyder nu, at du kan komme til at snakke med en psykoterapeut ved navn Mersedeh Balouch, der kan lytte til dig og hjælpe dig med at være i den svære situation. Tilbuddet er GRATIS, og du behøver ikke at være medlem af DFUNK for at gøre brug af det.

 

Samtalen kan foregå online eller over telefon. Hvis du bor i Københavnsområdet, er der også mulighed for at mødes fysisk. Samtalerne med Mersedeh foregår på dansk, men det kan også arrangeres, at der sidder en tolk med.

 

Hvis du gerne vil snakke med psykoloterapeuten igen, aftaler du det direkte med Mersedeh. Vi kan tilbyde dig op til 5 samtaler. 

💻 Sådan gør du

Du udfylder dette korte skema med kontaktoplysninger, og så bliver du kontaktet af Mersedeh direkte for at aftale et tidspunkt for snakken. 
 

Hvis du har spørgsmål, så kan du ringe til os på 26 77 89 40 eller skrive til [email protected].

Læs mere

Vil du vide mere om hvad genvurderingerne af opholdstilladelser for syrere fra Rif Damaskus betyder for dig? Vi har samlet relevante oplysninger om sagen, rådgivning og DFUNK’s holdning til sagen her.

Indsatsen er muliggjort med støtte fra Østifterne, og i samarbejde med DRC Dansk Flygtningehjælp.

X