Image Alt

Regionsbestyrelser

Regionsbestyrelserne engagerer lokale unge og skaber et socialt fællesskab på tværs af DFUNK’s projekter i regionen. Bestyrelserne skaber opmærksomhed om DFUNK og udbreder kendskabet til vores aktiviteter i regionen, f.eks. gennem events og kampagner. Bestyrelserne indgår også samarbejder med lokale aktører og institutioner for at rekruttere flere frivillige, medlemmer eller nå ud til flere unge.

 

📍 På nuværende tidspunkt er der fire regionsbestyrelser i DFUNK: Nordjylland, Østjylland, Fyn og Hovedstaden.

NORDJYLLAND

50427316597_0f5a98e22f_o (1)

Vi er en lille, men ambitiøs bestyrelse! Vi er alle nye i DFUNK fællesskabet, og vi vil gerne være med til at sikre, at endnu flere unge bliver en del af DFUNK. Vi vil gerne skabe mere synlighed omkring bestyrelsens rolle og igangsætte aktiviteter, der samler DFUNK’ere på tværs af projekter i Aalborg og omegn.

ØSTJYLLAND

48720950696_5a875b2078_o

Vi brænder vi for at skabe fællesskab og sammenhold på tværs af DFUNK-grupperne i Østjylland. Under coronanedlukningen afholdte vi online aktiviteter, heriblandt onsdags-yoga, og nu hvor vi må mødes igen, har vi en masse godt på programmet. I kan blandt andet glæde jer til sommerfest, frivilligbazar, samtalecafé og Dungeons and Dragons event. Derudover er vi engagerede i demonstrationer mod hjemsendelser af syrere.

FYN

Fyn-Reg

Vi er en bestyrelse med et stort engagement i at stå for en organisation, der rummer alle typer mennesker, uanset alder, køn og baggrund. For os er det vigtigt, at kunne finde inspiration i hinanden og acceptere den, man er. Vi elsker at hygge med is og brætspil og nyde hinandens selskab, og så har vi altid fokus på at vise vores fede arrangementer frem på SoMe!

HOVEDSTADEN

RegionHovedstaden-web

Bestyrelsen i Hovedstaden er en lille, men stærk bestyrelse. Vi elsker DFUNK og hvor meget vi har fået fra dét fællesskab, og vi vil gerne være med til at styrke netop dette. Med mange forskellige grupper i Hovedstaden vil vi gerne styrke fællesskabet blandt de frivillige på kryds og tværs af grupper. Vi håber på at kunne holde aktiviteter for de frivillige, så vi kan lære hinanden at kende, dele erfaringer og viden. Vi vil også rigtig gerne klæde de frivillige bedre på (både nye og gamle) og planlægge introaftener, oplæg og små kurser. Sådan kan vi sikre, at der er et godt, trygt og inkluderende miljø.

VIL DU VÆRE MED?

Alle medlemmer af DFUNK, der er mellem 15-35 år, kan stille op til bestyrelsen. Det kræver ingen tidligere erfaring med bestyrelsesarbejde. Der afholdes generalforsamlinger hvert år i oktober-december, hvor bestyrelsen vælges. Hver bestyrelse består af 3-7 bestyrelsesmedlemmer. Hvis du er interesseret i at høre mere om bestyrelsesarbejdet, så send en mail til [email protected].

X