Image Alt

Landsbestyrelsen

Landsbestyrelsen er DFUNK’s øverste myndighed mellem vores generalforsamlinger. De har det strategiske og politiske ledelsesansvar for udviklingen af organisationen. Som en del af landsbestyrelsen er du ambassadør for DFUNK og får erfaring med at sætte retning for en organisation.

Landsforperson

Rahima Abdullah

[email protected]

 

“Vores organisation er og vil altid være en familie for unge, der er flygtet, ved at være nærværende, støttende og yde den nødvendige omsorg og anerkendelse” fortæller Rahima. Som landsforperson vil Rahima styrke DFUNK’s vision og mission samt fortsætte kampen for, at intet menneske skal føle sig alene i sin flugt og sit nyt liv. Hun vil desuden arbejde for at give følelsen af at være en del af et fællesskab til endnu flere unge.

Politisk næstforperson

Signe Davidsen

[email protected]

 

Som politisk næstforperson i DFUNK er Signe et talerør for vores medlemmer. DFUNK’erne har så mange vigtige budskaber, og dem skal omverdenen høre. Derfor vil Signe gøre sit bedste for at styrke denne stemme i debatten, fortæller hun.

Organisatorisk næstforperson

Joakim Holmgaard

[email protected]

 

Joakim ser inklusion og samhørighed som to af kerneværdierne i DFUNK. Med et øget fokus på at lytte til medlemmernes ønsker og bekymringer, vil Joakim arbejde for, at vi sammen skaber en kultur, hvor deltagere såvel som frivillige føler sig set og hørt. Joakim oplever, at vi i DFUNK er fantastiske til at give plads til hinandens forskelligheder, og det må vi aldrig holde op med.

Jawaher Mohammad

[email protected]

 

Jawaher vil arbejde for, at DFUNK vokser og udvikler sig. Hun ser DFUNK som et mangfoldigt sted for alle ligegyldigt baggrund, hudfarve eller køn, og hun håber at organisation kan tage imod endnu flere medlemmer.

Lærke Cathrine Thomsen

[email protected]

 

Med sin rolle i landsbestyrelsen vil Lærke arbejde for, at DFUNK når ud til nytilkomne mennesker, der er flygtet til Danmark. Dét arbejde skal sikre, at man føler, at man har et sted at være og gå hen. Derudover vil Lærke arbejde for, at DFUNK får informeret befolkningen om, hvilke vilkår mennesker, der er flygtet, står over for.

Nadia Doumani

[email protected]

 

Nadia har som mål at hjælpe DFUNK på rette vej, så vi kan får endnu flere unge medlemmer med forskellig baggrund ind i DFUNK. Det er vigtigt, fordi jo flere forskellige og mere multikulturelle vi er, jo mere unikt bliver vores fællesskab. I bestyrelsen ville Nadia bidrage med sine frivillig kræfter, så vores fællesskaber bliver endnu stærkere og et endnu bedre sted, der rummer forskellige unge mennesker.

SALAH ZADA

[email protected]

 

Salah vil bruge sit mandat til at kæmpe for sine og unges rettigheder, da han synes at det er på tide, at vi bevæger os politisk og forandrer de regler, der gør omstændighederne sværere for os. DFUNK er nemlig vigtig for at skabe bedre integration og mere mangfoldighed.

Fidan Yousef

[email protected]

 

“Det der er fedt ved DFUNK er, at man møder mange forskellige mennesker med forskellig baggrund, og det vigtigste for mig er, at vi respekter hinandens forskellighed.” Fidan glæder sig til at arbejde med, hvordan vi kan forbedre aktiviteter og få flere medlemer. Det er også vigtigt for Fidan, at arbejde for, at alle kan have det godt i DFUNK såvel som i Danmark  – så alle får en plads og mulighed for at være en del af det danske samfund.

Mursal Popalzai

[email protected]

 

Mursal vil gerne styrke og balancere DFUNK’s politiske rammer og aktiviteter. Hun vil gerne kæmpe for unge menneskers rettigheder, kønsligestilling og være unges stemme i den offentlige debat. Hun har også fokus på at styrke DFUNK’s sociale aktiviteter, og særligt ser hun muligheder i sportsaktiviter, såsom fodbold, som muliggør at alle kan deltage i uanset baggrund og sprog. “Fodbold kan ikke redde verden, men det kan ændre den”, fortæller Mursal.

Serdar Ahmed

[email protected]

 

“Vi er her i DFUNK for at gøre integrationen stærkere, så alle bidrager med noget til det danske samfund – uanset om det er igennem frivillig, på arbejdsmarked eller med en uddannelse. Jo flere vi er, jo stærkere er vi.” Med sin plads bestyrelsen vil Serdar gøre sit bedste for, at alle unge under 18 år får mere information om deres ret til at søge permanent opholdstilladelse, da midlertidig opholdstilladelse gør unges fremtid usikker. Han vil også arbejde for, at DFUNK gennem sit politiske arbejde sikrer, at unge, der er flygtet, bliver hørt og set.

X