Image Alt

Book en fortæller

Få besøg af en af vores seje fortællere

Personlige historier, der skaber forståelse 

 

12 professionelle fortællere er klar til at komme ud til events i hele landet for at dele deres personlige oplevelser med at være på flugt og starte forfra i Danmark.

 

De fortæller med stor humor og alvor om flugt, savn, uventede og finurlige møder med det danske samfund og om håb for fremtiden. Deres historier giver et sjældent indblik i hvordan det er at være ung med flugterfaringer – om græsplæneuheld, at snakke jysk, drømme og venner.

 

Hver enkelt fortæller har sin egen historie. Fortællerne er alle uddannede i historiefortælling – og har erfaring med at gå i dialog med et publikum. Glæd jer til et særligt møde, der åbner for vigtige snakke og perspektiver, der tit overhøres.

PRAKTISK INFO

Et fortællerevent kan foregå på offentlige og private institutioner som biblioteker, NGO’er, museer, skoler el. lign.

Fortællingen foregår som udgangspunkt på dansk. Vi vil dog forsøge at imødekomme dig, hvis du ønsker oplægget på engelsk.

Du skal booke dit fortællerevent minimum to uger før den ønskede dato for eventen. Hvis du kontakter os med kortere varsel, kan vi ikke love, at der er en fortæller ledig den pågældende dag.

Et fortæller-besøg varer oftest en time, hvoraf de første 15 min består af selve fortællingen efterfulgt af en spørgerunde fra publikum.

 

Pris: 3000 kr. pr fortællerevent eksklusiv transport.

 

Vi har fortællere i hele landet og vil forsøge at finde en fortæller, der

bor nær dig.

 

På grund af COVID-19, tilbyder vi også online oplæg.

Verdensmål – også for flygtninge 

Verdensmålene er en bred global dagsorden, der skal løfte alle. Ambitionen ‘Leave no one behind’ er særlig relevant for flygtninge, som på mange måder, er længst fra at opfylde målene.  

 

Fortællingerne belyser bl.a. flugtårsager, flugt og hvad det vil sige at starte forfra i et nyt land. Historierne håndgribeliggør derfor særligt tematikker i Mål 10 Ulighed og Verdensmål 16 Fred, Retfærdighed og Stærke Institutioner.
Da flygtninge ikke har konkrete verdensmål eller del-mål, kan fortællingerne også berøre øvrige mål, såsom ligestiling og adgang til kvalitetsuddannelse. 

 

Fortællernes historier giver et personligt indblik i, hvordan de problematikker Verdensmålene adresserer kan opleves samt give en forståelse for flygtninges position i den globale dagsorden. 

X