Spørg DFUNK

 

 

Spørg DFUNK er en vidensservice, der særligt hjælper folkeskole- og gymnasieelever med at besvare deres spørgsmål om flygtningesituationen. Er du eksempelvis i tvivl om: Hvordan det egentlig foregår, når man søger om asyl i Danmark? Hvad der sker, når man har fået opholdstilladelse i Danmark? Hvilken politik EU fører på asylområdet? Hvilke internationale konventioner, der har indflydelse på flygtningeområdet?

Har du spørgsmål om flygtningesituationen, så kan du gå på opdagelse i vores videnssider her på hjemmesiden. Bliv klogere på:

Flygtningekonventionen og definitionen af en flygtningasylsystemet i Danmark, integration i Danmark, flygtningesituationen i EU og den globale flygtningesituation

 

 

 

Har du stadig ikke fået svar på dine spørgsmål? 

 

Så skriv eller ring til os og så hjælper vi dig, så godt vi kan.

 

Du kan også komme ind på vores kontor i København til et interview. Det kræver bare, at du sender os en forespørgsel over mail med ønsket dato og tid samt sender os dine spørgsmål.

 

Vi har desværre ikke ressourcerne til at sætte dig i kontakt med unge med flygtningebaggrund, men her kan du lytte til podcasts fra projektet "Fortællinger På Flugt", hvor unge med flygtningebaggrund fortæller deres egne historier om drømme, venskaber, flugt og at starte et liv i Danmark.

 

 

 

 

Spørg DFUNK

 

Har du yderligere spørgsmål om flygtningesituationen?

Så kontakt Stine eller Clara, der sidder klar til at besvare dine spørgsmål. 

Mail: spoerg@dfunk.dk 

(skriv altid dit telefonnummer i mailen, så vi evt. kan ringe dig op)

Telefon: 28 10 01 65 

Vi er på telefonen onsdag til fredag fra 09.00-12.30