STØT OS

Vil du støtte DFUNK og give unge med flygtningebaggrund bedre muligheder?

Du kan støtte vores aktiviteter på flere måder.

 

 

Bliv medlem

Som medlem bliver du en del af DFUNK og får indflydelse på organisationen og aktiviteterne. Et medlemskab koster kun 100 kr./årligt.

Læs mere om medlemskabet her. Eller meld dig ind her.

Er du over 30 år opfordrer vi dig til at blive bidragyder - se nedenfor.

 

 

Bliv bidragyder

For 50 kr om måneden kan du bidrage til at skabe netværk mellem unge med og uden flygtningebaggrund og give unge flygtninge en stemme i den offentlige debat.

Meld dig som bidragyder her.

 

 

Giv et valgfrit bidrag

Du kan til enhver tid donere store og små beløb til os - alt er en hjælp. Det beløb, du ønsker at støtte os med, kan overføres direkte til reg: 8117 konto: 2135102 og markeres med 'donation' samt navn og kontaktoplysninger. Eller kontakt sekretariatet på mail@dfunk.dk for nærmere aftale.

 

 

Betænk DFUNK i dit testamente

Ved at oprette et legat i dit testamente eller et tillæg til testamente, kan du sikre at en del af din arv går til DFUNKs arbejde. Hvor meget bestemmer du selv - du kan testamentere et bestemt beløb eller en procentdel af din formue.

Du kan hurtigt og uden omkostninger oprette et legat online gennem vores samarbejdspartner Legal Desk.

Læs mere om hvad et testamente er her.

 

 

Bliv frivillig

Vi søger løbende nye frivillige til vores projekter. Hold godt øje med DFUNKs facebookprofil og nyhederne her på hjemmesiden. Hvis du er interesseret i at blive frivillig i en af vores aktiviteter, så send en mail til sekretariatet.