For DFUNKere

Her kan du som DFUNKer finde praktisk info og tips til dine aktiviteter. Du er også altid velkommen til at kontakte sekretariatet hvis der er noget du mangler eller er i tvivl om i forbindelse med dit frivillige arbejde.


 

Udgifter og transport

DFUNK dækker udgifter i forbindelse med en lang række af vores aktiviteter. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine udgifter kan refunderes, så kontakt din nærmeste projektleder eller dine medfrivillige.

 

Vi dækker også transport til mange af aktiviteterne. Der gælder nogle særlige regler, hvis du bruger rejsekort. Dem kan du læse her.

 

Vi kan desværre ikke udbetale penge på forhånd, og det er vigtigt, at du gemmer og sender billetter og kvitteringer (eller et tydeligt billede af dem) til din projektleder eller frivilligkoordinator per mail.

Tips og guides

Her kan du finde tips og guides til dine aktiviteter. Vi lægger løbende nye ting på siden, men du er velkommen til at kontakte sekretariatet hvis der er noget du savner.

 

Lege (gode til første møde)

Lokale samarbejder

Forny dit medlemskab

DFUNKs medlemmer er forudsætningen for organisationens eksistens og aktiviteter og som medlem af DFUNK er du derfor med til at sikre at unge med og uden flygtningebaggrund kan møde hinanden og lære af hinanden. Samtidig er du med til at give unge flygtninge et socialt netværk og en stemme i det danske samfund.

 

Desuden har du medejerskab til organisationen og kan gennem foreningsdemokratiet være med til at påvirke udviklingen af DFUNK på mange forskellige måder. Fx ved at stille op til bestyrelsesposter, stille forslag ved generalforsamlinger, deltage i afstemninger eller blot ved at dele dine idéer med andre DFUNK'ere.

 

Kontingentet er 100 kr om året. Du kan forny dit medlemskab her.