DFUNK årsmøde 2018

Årsmødet er en af årets store DFUNK-begivenheder, hvor medlemmer fra hele landet kan møde hinanden, blive klogere, få inspiration og indflydelse på organisationen. En del af årsmødet er DFUNK’s årlige generalforsamling med valg til landsbestyrelsen mv. Foruden det officielle program vil der være masser af sjove indslag, hygge og fest.

 

TILMELD DIG HER*

*Du skal være medlem af DFUNK for at deltage. Læs mere under praktisk information. 

 

Christian Friis Bach er en af de største profiler på flygtningeområdet. Som generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp og i kraft af hans tid som udviklingsminister og vicegeneralsekretær i FN har han stor erfaring med både dansk og international politik og mange erfaringer fra NGO-verdenen.

 

Lørdag formiddag skal han holde foredrag om flygtninge, frivillige og om at forandre verden med menneskerettigheder, verdensmål og partnerskaber.

Årsmødet er også DFUNK’s årlige generalforsamling, hvor vi ser tilbage på alt det, der er sket i DFUNK det seneste år. Vi diskuterer DFUNK’s fremtid og vælger nye medlemmer til landsbestyrelsen. Se den endelige dagsorden her.

 

Vi skal i år stemme om to vedtægtsændringer. Se dem her.

 

Har du lyst til nye udfordringer som frivillig, og vil du være med til at præge DFUNK fremover, så vil vi opfordre dig til at overveje, om landsbestyrelsesarbejdet er noget for dig. Alle medlemmer under 35 år kan stille op til landsbestyrelsen. Er du nysgerrig på at vide mere om dette arbejde, inden du beslutter dig, eller ønsker du at stille op, er du meget velkommen til at kontakte landsforkvinde Marina Janell på marina.janell@dfunk.dk eller tlf. 2879 7003. 

Lørdag aften får vi besøg af bandet Trypical Cumbia, som med sikkerhed leverer et brag af en fest! Det er helt umuligt at stå stille, når bandet går i gang med deres swingende rytmer. Bandet har sit udgangspunkt i forskellige syd-amerikanske stilarter med rod i Cumbia – en musikalsk stilart fra Colombia, der blander afrikanske rytmer med indianske klassiske instrumenter. Kom med ud på en rejse fra de columbianske strande til de bolivianske bjerge. A typical tropical party trip!

 

Vi glæder os meget til, at bandet sætter gang i festen lørdag aften, så vi fælles kan fejre DFUNK-året, der er gået. 

PRAKTISK INFORMATION

 

Tilmelding
Meld dig til hurtigst muligt og senest d. 12. februar (tilmeldingen er bindende). Der er plads til ca. 120 på årsmødet, og vi bestræber os på at sikre en bred repræsentation, når vi fordeler pladserne. De første 70 pladser bliver fordelt efter først-til-mølle princippet, så tilmeld dig allerede nu, hvis du vil sikre dig en plads.

Hvis du ikke allerede er medlem af DFUNK, skal du melde dig ind inden årsmødet. Du skal have betalt kontingent inden for det seneste år for at deltage. Hvis du ikke allerede har betalt, kan du gøre det her eller sende en sms med teksten DFUNK til 1277.

 

Er du gyldigt medlem af DFUNK, er du meget velkommen til selve generalforsamlingen, selv hvis du ikke når at få en plads. I de tilfælde kan vi desværre ikke tilbyde overnatning og betalt transport, men vi hjælper gerne med at finde alternativer. 

 

Afbud
Hvis du har spørgsmål, eller hvis du bliver forhindret i at deltage i årsmødet, så skriv til medlem@dfunk.dk.

 

Hvor og hvordan?
Årsmødet bliver lige som sidste år afholdt på Ankersminde Kursuscenter på Fyn. Programmet begynder kl. 19.00 fredag, hvor vi spiser aftensmad sammen. Det endelige program bliver offentliggjort i februar. Følg med på Facebook-eventet DFUNK årsmøde 2018.

 

Transport:
Vi sørger for at hente dig på Odense SØ (hvis du ankommer med bus)/Odense station (hvis du ankommer med tog) og køre dig til Ankersminde. Der vil være to afhentningstider fredag aften og én afhentningstid lørdag morgen. Du får mere information om transport, når du har tilmeldt dig.

 

DFUNK betaler transporten:
DFUNK refunderer dine udgifter til transporten, når du indsender dine kvitteringer/billetter til regnskab@dfunk.dk. Husk at skrive "transport årsmøde 2018", dit navn og dine bankoplysninger (reg. og kontonummer).

 

Adresse:
Ankersminde Kursuscenter
Gadsbøllevej 100
5492 Vissenbjerg

 

Husk at medbringe følgende:
Sovepose
Lagen
Hovedpude
Håndklæde
Kontanter til baren lørdag aften (vi har også MobilePay)!

 

Alle sovesale er udstyret med madrasser. Du behøver derfor ikke medbringe liggeunderlag.

 

Kontakt:
Hvis du har spørgsmål, hvis dit tog bliver forsinket, eller du ikke kan finde frem til Ankersminde, så ring på 2611 1557.