Medarbejdere

 

 

Natasha Al-Hariri

Direktør

natasha.al-hariri@dfunk.dk / 29 90 51 51

 

Med en baggrund som jurist med speciale i udlændingeret og menneskerettigheder, og en mangeårig karriere i den danske samfundsdebat – har DFUNK en stærk faglig direktør med fingeren på pulsen. Natasha kom selv til Danmark som flygtning som spæd med sin familie fra Palæstina og Libanon. Hun har en meget skarp retfærdighedssans, der tydeligt viser sig uanset om samtaleemnet falder på krig og ulighed eller dårlig køkultur. Natasha er passioneret, motiverende og løfter energiniveauet på kontoret til nye højder.

 

 

Sarah Hviid Miller

Fundraiser

sarah.hviid.miller@dfunk.dk 

 

 

Claus Pedersen

Økonomikonsulent 

claus.pedersen@dfunk.dk

 

Har du brugt penge eller har du bare en plan om at gøre det, så skal du forbi Claus. Claus er ansvarlig for den løbende økonomi-opfølgning, for både DFUNKs organisation og de forskellige projekter. Han sørger for at vores konti stemmer, laver løn og betaler regninger, når han ikke har travlt med at se fodbold eller være sammen med sin familie. Han ynder at iværksætte små undersøgelser på kontoret, som: ”hvor mange skefulde kaffe kræver den perfekte kaffekande?”

 

 

Helena Baungaard-Sørensen 

Økonomiassistent

helena.baungaard@dfunk.dk

 

Helena er sekretariatets administrations-geni, der elsker ordensystemer og har styr på alt fra IT til dukseordningen. Hun er derfor en vigtig del af det fundament, der får dagligdagen til at fungere på sekretariatetNår Helena ikke er på kontoret, arbejder hun på sit værksætterprojekt 'No Retouch', som hylder uretoucherede billeder og reklamer.

 

 

 

Lærke Blom Madsen

Projektleder, Flygtninge Fortæller

laerke.madsen@dfunk.dk

 

I DFUNK er Lærke go to personen, når det kommer til oplysning og politiske events. Som projektleder for ’Flygtninge Fortæller’ arbejder hun ambitiøst med storytelling som en metode til at skabe forandring - og med at få unge med flygtningebaggrunds stemmer ud til et større publikum. Lærkes stærke internationale udsyn og forståelse for fortællingers betydning stammer blandt andet fra utallige udlandsophold med studier i antropologi og historie på flere britiske universiteter. Lærke er kvalitetsbevidst, faglig og fokuseret – og har samtidig kontorets højeste og mest smittende latter. 

  

 

Cheyenne Pratt

Projektleder, Lokale Fællesskaber

cheyenne.pratt@dfunk.dk

 

Som projektleder på Lokale Fællesskaber jonglerer Cheyenne med det overordnet ansvar for drift og udvikling af de lokale frivillig-grupper. Hun har et unikt indblik i DFUNKs Danmarkskort og er den rette at henvende sig til, hvis man ønsker organisationens stærke lokale tilstedeværelse. Cheyenne er kendt som kollegaen med ja-hatten og når hun ikke igangsætter bæredygtige madinitiativer eller bosætter sig i Mellemøsten, er hun lidt af en globetrotter med rødder i Sønderjylland. 

 

 

Sofie Ingvorsen Dall

Projektleder, FremtidsBygger 

sofie.ingvorsen.dall@dfunk.dk

 

Med smittende energi indtager Sofie rummet. Hun brænder for arbejdet i DFUNK – og det er tydeligt at mærke. Som projektleder på FremtidsBygger har hun formået at sætte retning for DFUNKs arbejde med uddannelse, job og iværksætteri. Projektets succes skyldes uden tvivl Sofies faglige baggrund i socialt arbejde og stærke facilitator-skills, når det kommer til både udviklingsprocesser og teamsamarbejde. Kend Sofie på det store grin, nysgerrigheden og blikket for dem, der ikke råber højest. 

 

 

 

Mikala Due-Christensen

Projektleder, FællesSkaber  

mikala.due@dfunk.dk

(På barsel) 

Når DFUNK skal udvikle et fedt læringsforløb kigges der ofte i Mikalas retning, der med sine erfaringer fra Projektakademiet og Ungdommens Røde Kors, har et talent for involverende processer og strategisk projektudvikling. Som projektleder for FællesSkaber, har Mikala udviklet og faciliteret Sommerakademiet, hvor unge bliver klædt på til at være frivillige ledere. Med en baggrund i antropologi og køns-og migrationsstudier har Mikala også været en vigtig drivkraft i at etablere arbejdet med kvinder, som betød at DFUNK kunne slå dørene op for sin første kvindecamp. 

 

 

Betty Tadesse

Projektleder, FællesSkaber

betty.tadesse@dfunk.dk

 

Højt hår og et glimt i øjet er to ting, der kendetegner Betty, men de er langt fra de eneste. Med en opvækst i Etiopien har Betty et helt unikt indblik i hverdagen som ung flygtning i Danmark. Hun har altid vidst, at hun gerne ville arbejde med at skabe et mere inkluderende samfund, og i DFUNK er det lige præcis det Betty gør. Betty er ansvarlig for udviklingen af DFUNKs årlige sommercamps, hvor hun trækker på sin baggrund i folkesundhedsvidenskab og flere års erfaring med kommunesamarbejde og evalueringer. 

 

Anas Kababo

Projektkonsulent

anas.kababo@dfunk.dk

Naiha Khiljee

Projektkonsulent

naiha.khiljee@dfunk.dk

Anne-Sophie Høj Nielsen

Kommunikationsansvarlig

annesophie.nielsen@dfunk.dk

  

 

  

 

  

 

 

Mette Nielsen

Projektmedarbejder, Flygtninge Fortæller

mette.nielsen@dfunk.dk

 

Mette er ikke bleg for at kaste sig over et nyt projekt. Hendes nysgerrighed og gode energi har hun blandt andet brugt på frivilligprojekter i Danmark, Grækenland, Jordan og Ghana. Hun brænder for at føre ideer ud i virkeligheden og skabe stærke fællesskaber for de involverede. Med en baggrund fra ’Katastrofe- og risikomanagement’ og nu på kandidaten ’Global Refugee Studies’ er Mettes interesse for verdens brændpunkter og social forandring en vigtig del af hendes drive. 

 

 

 

Stine Bakmand  

Projektmedarbejder, Spørg DFUNK

stine.bakmand@dfunk.dk

Tlf. 28 10 01 65 (ons-fre kl. 9.30 - 12.00)

 

Med sin baggrund indenfor filosofi har Stine stærkt nørdede evner til at sætte sig ind alverdens komplicerede sammenhænge. Hos Spørg DFUNK bruger hun den samme sans for nørderi til at læse internationale rapporter, lovtekster og statistikker på flygtninge- og asylområdet. Stine brænder samtidig for formidling og undervisning, og hun kan fremlægge selv de tykkeste rapporter på en måde, så også bliver spændende for alle andre. I sit arbejde kæmper hun får at formidle vigtige tal og aflive myter på flygtninge- og asylområdet.

 


Clara Ræbild Grunnet

Projektmedarbejder, Spørg DFUNK

clara.grunnet@dfunk.dk 

Tlf. 28 10 01 65 (ons-fre kl. 9.30 - 12.00)

  

 

 

Mirjam Trier Henten

Projektmedarbejder, Sommercamps 

mirjam.henten@dfunk.dk

 

Mirjam brænder for ungedrevne handlekraftige fællesskaber og har stor interesse for det pædagogiske felt, som både kommer til udtryk når hun planlægger og faciliterer workshops for og med de frivillige i DFUNK og når hun pendler til hendes studier på RUC. Som projektmedarbejder på FællesSkaber trækker Mirjam dagligt på hendes uddannelse som projektleder, og på sekretariatet vil du ofte kunne finde hende med en tusch i hånden, i færd med at tegne diverse processer op på plancher. 

 

 

Ida Hindbo

Projektmedarbejder, FremtidsBygger 

ida.hindbo@dfunk.dk

 

Som det retfærdighedssøgende menneske Ida er, kæmper hun konstant en kamp for at skabe mindre ulighed i samfund og verden. Det ses tydeligt i Idas faglige baggrund med studier i international migration og etniske relationer i en kontekst af socialt arbejde. Med en stærk intuition arbejder Ida struktureret med sine menneskekender-skills og har indtil nu været med til at matche 50 Makkere. Med sit skarpe udviklingsblik, kreative idéer har hun kæmpe indflydelse på FremtidsByggers store succes. På sekretariatet er Ida vores allesammens makker

 

 

Omar Kamel

Projektmedarbejder, FremtidsBygger

omar.kamel@dfunk.dk

 

 Annie Stenderup

Projektmedarbejder, Lokale Fællesskaber Aarhus

annie.stenderup@dfunk.dk

 

Med en baggrund indenfor kulturforståelse og organisationsudvikling har Annie kompetencerne til at skabe stærke og inkluderende fællesskaber. Annie er ofte på farten for at besøge de nordjyske grupper og har fokus på at facilitere processer, hvor organisationens frivillige og deltagere bliver hørt og motiveres til at påtage sig ansvar. Annie har mange års erfaring med frivillighed og projektledelse og formår at arbejde i et spænd mellem det nære i den enkelte aktivitet og det overordnede i et strategisk blik på området.

Katrine Hauberg Petersen
Projektmedarbejder, Lokale Fællesskaber Aarhus

katrine.hauberg.petersen@dfunk.dk

 

Med sin mangeårige historik som frivillig i organisationen har Katrine værdifuld erfaring, som hun trækker på i sit arbejde med udviklingen af DFUNKs frivillig-grupper i Midt- og Vestjylland. Katrine er uddannet bachelor i antropologi og kompetent i at skabe bæredygtige fællesskaber med unge på tværs af baggrunde. Med rødder i det aarhusianske DFUNK-miljø bruger hun sit store netværk til at skabe relationer som både er meningsfulde for den enkelte og samtidig bidrager til udviklingen på DFUNKs sociale område. 

 

Ida Flensted-Jensen
Praktikant, Lokale Fællesskaber
ida.flensted-jensen@dfunk.dk

 

 

Astrid Hostrup

Praktikant, Politik & Analyse

astrid.hostrup@dfunk.dk

 

Camilla Hinrichsen

Praktikant, Kommunikation

camilla.hinrichsen@dfunk.dk

 

Anna Raahauge Clausen

Praktikant, Lokale Fællesskaber Aarhus

anna.raahauge.clausen@dfunk.dk