Mød bestyrelsen!

Landsbestyrelsen er DFUNKs øverste myndighed mellem vores generalforsamlinger. Vi har det strategiske og politiske ledelsesansvar for udviklingen af organisationen. Vi er 10 frivillige og herunder kan du læse lidt om os og finde vores kontaktoplysninger.

 

 

Landsforkvinde 

Marina Janell

marina.janell@dfunk.dk

 

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har fået spørgsmålet: “Hvad står DFUNK egentlig for?”. For mig står DFUNK for meget mere end bare Dansk Flygtningehjælp Ungdom. Det står for et fællesskab, hvor vi ser hinandens ressourcer før begrænsninger. En relation, hvor alle er ligeværdige og alles bidrag er værdsat. Et pusterum fra hverdagen, hvor unge mødes og bare er unge. DFUNK er et forbillede, som jeg synes samfundet omkring os godt kunne lære noget af. Så lad os gå forrest og vise hvordan man former et inkluderende samfund!

 

 

 

 

Politisk næstforkvinde

Julie Frøkjær

julie.froekjaer@dfunk.dk

 

Det der i mine øjne gør DFUNK til noget helt særligt, er den tilgang de frivillige har og de aktiviteter de skaber for og med unge med flygtningebaggrund. Her bliver skabt et rum, hvor sprog betyder mindre og en highfive betyder alt. Som bestyrelsesmedlem vil jeg sætte fokus på highfivekulturen og alt det den kan.

 

 

 

Organisatorisk næstforkvinde

Karla Laursen

karla.laursen@dfunk.dk

 

Jeg blev inspireret til, at prøve at lave et fællesskab for unge lokale og unge med flygtningebaggrund, som boede side om side i Valby. Det er kort sagt min vej ind i DFUNK, som tog imod mit projekt og engagement med åbne arme. Her blev og bliver der skabt unikke relationer og oplevelser mellem unge mennesker. DFUNK er og skal være en organisation, hvor der er plads til alle og hvor dét man giver af sig selv som menneske på den ene eller anden måde bliver værdsat og respekteret. DFUNK skal altid stå med åbne arme ligesom dem jeg blev modtaget af.

 

 

 

Menigt medlem

Mohamed Adam Hirsi

maxamed.hirsi@dfunk.dk

 

Min historie hos DFUNK startede, da jeg deltog i en af DFUNKs sommerlejre. Det var fire skønne dage med hygge, lege og danse til verdens bedste musik. Der mødte jeg varme og værdifulde mennesker der introducerede mig til danske værdier og et dansk samfund, der er fuld af tolerance, lighed og respekt. Det har hjulpet mig med at skabe en bedre tilværelse igennem nye venskaber og større netværk. Kort efter blev jeg aktiv i DFUNK som frivillig i mange af DFUNKs grupper for at sprede budskabet.

 

 

 

Suppleant

Christel Öhblom 

christel.ohblom@dfunk.dk

 

Jeg stiftede bekendtskab med DFUNK for blot et år siden som praktikant. Siden har jeg oplevet et fantastisk drive hos med-frivillige og utallige feel-good oplevelser med et bredt spektrum af unge. For mig repræsenterer DFUNK ungdommen i Danmark i dag. Jeg håber på, at DFUNKs unikke tilgang kan inspirere andre til at bidrage til en mere imødekommende og inddragende hverdag for alle.

 

 

Menigt medlem

Mette Trads Steen

mette.trads.steen@dfunk.dk

 

I virkeligheden var det helt tilfældigt, at jeg begyndte i DFUNK – men det er langt fra tilfældigt, at jeg er fortsat. Jeg har igennem mine 6 år som frivillig haft utallige fantastiske oplevelser; jeg har haft kulturmøder, lært nye lege og spil, spist ny mad, hørt nye jokes og mødt mennesker, lært om deres liv og hørt deres historier. På mange måder har DFUNK været med til at forme det menneske, jeg er blevet, og den måde jeg ser verden. Derfor er jeg glad for at få lov til at sidde i DFUNKs landsbestyrelse – fordi jeg på den måde er med til at forme en organisation, hvor mennesker mødes, lærer af hinanden og sammen oplever nye ting.

 

 

Menigt medlem

Christina Ejstrup Overgaard  

christina.overgaard@dfunk.dk

 

DFUNK blev første gang præsenteret for mig i gymnasiet i 2014. Her var jeg med til at starte en Ung til Ung gruppe i Hobro, hvor jeg blev koordinator. Jeg blev grebet af det gode formål, de mange muligheder for at skabe integration blandt unge helt lokalt og ikke mindst 'the-DFUNK-feeling'. Mødet med de mange unge med flygtningebaggrund fra byens sprogskole gav os unikke relationer og oplevelser. Vi udviklede os og organisationen i samarbejde med hinanden over fodboldkampe såvel som madaftener og udflugter. Jeg har været medlem af landsbestyrelsen siden 2017 og mødt endnu flere frivillige, der arbejder for fællesskabet og drivkraften. Jeg elsker at DFUNK gør det muligt for så mange unge at skabe disse gode fællesskaber sammen.

 

 

Mening medlem

Michael Mærsk-Møller Hansson

michael.hansson@dfunk.dk

 

Min indgang til DFUNK har været gennem fodbolden, hvor jeg siden 2016 har været en fast bestanddel af DFUNKs fodboldhold, DFUNK IF. Jeg har været vidne til, hvordan sport og det danske foreningsliv kan skabe fællesskab og venskaber på tværs af baggrunde. Vi har skabt et sammenhold baseret på ligeværdighed og mangfoldighed, som jeg er stolt af. Det er DFUNK-feeling for mig. Jo mere jeg oplever med DFUNK, jo mere bliver jeg overbevist om, hvor stor en rolle unge med flygtningebaggrund kan spille i vores samfund. Dette brænder jeg for at bidrage til.

 

 

Menigt medlem

Mohamad Taboush

mohamad.taboush@dfunk.dk

 

To måneder efter jeg kom til Danmark var jeg deltager i Ung i Danmark hos DFUNK, og jeg fik en masse info om livet i Danmark, om uddannelse, arbejde og kultur. Det var en meget god gruppe synes jeg, for jeg lærte om det danske samfund. Da jeg flyttede til Aarhus sidst i august 2017, blev jeg både frivillig i Habibi, DFUNK Puls, Ung til Ung og Flygtninge Fortæller. Jeg synes Danmark er et dejligt land, derfor er jeg frivillig i landbestyrelsen for at gøre Danmark større.