DFUNK – Dansk Flygtningehjælp Ungdom er en ungdomsorganisation for unge der er flygtet til Danmark, som søger et fællesskab at være ung i, sammen med andre unge. Sammen skaber vi sociale, faglige og udviklende fællesskaber fra Jammerbugten til Rønne. Vi tror på, at alle unge har ret til et værdigt og trygt liv – uanset juridisk opholdsgrundlag.

  

STØT VORES ARBEJDE

Bliv medlem af DFUNK, og vær med til at skabe et bedre liv for unge der er flygtet til Danmark. Læs mere her.

 

 

 Gør en forskel, og få en ven for livet

 

Makker-par er en 1:1 relation, hvor en ung med kendskab til uddannelse og job, støtter en ung med flygtningebaggrund i at finde vej. Tilmeld dig her. Tilbudet er en del af projektet Fremtidsbygger.

 

 

 

 

Find frivillig-grupper tæt på dig!

 

Vi har forskellige aktiviteter over hele landet, hvor unge mødes og har det fedt sammen. Klik på kortet og se hvor! Læs mere her.

 

 

 

 

 

 

 

  

Vi skaber muligheder sammen

 

Idéen bag projektet FællesSkaber er at skabe frivillige arbejdsfællesskaber på tværs af kulturelle og sproglige skel, hvor alle evner og ressourcer kommer i spil. Læs mere her.

 

Nyheder 

 

13-12-19

💥 Læs den nye effektundersøgelse af DFUNKs arbejde!

Analysebureauet Actant har i samarbejde med DFUNK med støtte fra TrygFonden, gennemført en undersøgelse der viser at unge flygtninge opnår en positiv og varig forandring – følelsesmæssigt, socialt og personligt – gennem længerevarende engagement i DFUNKs frivillige sociale aktiviteter. Læs mere her!

 

 

11-11-19

🚀 Vil du være en del af DFUNK? – kom i praktik på sekretariatet i Kbh.

Vi søger lige nu 3 skarpe profiler til foråret 2020. Læs mere og ansøg her. Vi indkalder løbende til samtaler – send os derfor gerne din ansøgning hurtigst muligt! 

 

03-10-19

🌶 Ny bevilling til MadMekka, der samtidig udvider mad-fællesskabet til nye byer

Med en ny stor donation fra Det Obelske Familiefond kommer DFUNK i de kommende år til at udbrede MadMekka til i alt 6 byer. Dermed kommer kombinationen af madfællesskab og dabke ud til endnu flere. Læs vores pressemeddelese her

  

22-07-19 

🎥 PRESSE FRA SOMMERCAMPS 2019

Vil du se eller læse, hvordan det er at være med på en af DFUNKs sommercamps? Se klip fra Sommercamp Øst her, Sommercamp Vest her og læs mere her. For første gange afholde vi også en Kvindecamp – kun for kvinder! Se med lige her

 

07-06-19

👀 DFUNK PÅ FOLKEMØDET 2019 

Fra 13.-16. juni 2019 er DFUNK på Folkemødet på Bornholm. Følg med på vores Instagram og se vores seje program her.   

 

23-05-19

🚀 NATASHA AL-HARIRI BLIVER DIREKTØR FOR DFUNK 

Vi er glade for at kunne annoncere at Natasha Al-Hariri tiltræder som direktør for DFUNK d. 01.08.19. En enig landsbestyrelse valgte Natasha blandt  et meget stærk felt. Hun glæder sig utroling meget til at starte. Læs pressemeddelelsen her.