#nejtilparadigmeskift

#jatilintegration   


Tag ikke fremtiden fra unge med flygtningebaggrund! #nejtilparadigmeskift

DFUNK skaber inkluderende, ligeværdige og mangfoldige fællesskaber. Følg med på facebook, hvor vi hen over julen viser hvorfor vi siger ja til integration!

Siger du også ja til integration? Så meld dig ind i DFUNK – vi har brug for din støtte! 

 

 

 VI BYGGER FREMTIDEN SAMMEN

FremtidsBygger 

 

Unge med flygtningebaggrund har, ligesom andre unge, håb og ønsker for fremtiden. Ønsker om at uddanne sig, få et arbejde og bidrage til det danske samfund. Men det kan være svært at få overblik over sine muligheder og realisere sine drømme, når sproget er nyt, netværket småt, og lovgivningen kompliceret. I projektet 'FremtidsBygger' støtter vi unge med flygtningebaggrund i deres vej mod uddannelse og job i Danmark. Læs mere her.

 

 

 

 

SKABERIET – FLYGTNINGE x FORANDRING 

Ta' med os på højskole

 

DFUNK har i samarbejde med Brenderup Højskole udviklet Skaberiet - et nyt linjefag med opstart i foråret 2019. På Skaberiet kommer unge flygtninge og unge fra Danmark til at samarbejde om at skabe projekter, der forandrer. Skaberiet er for dig, der vil lære at gå fra idéer til handling. Læs mere her.

 

 

 

 

 

 

UNGE SKABER SAMMEN 

FÆLLESSKABER

 

FællesSkaber er et projekt, hvor unge flygtninge og andre unge mødes og skaber sammen. 

 

Projektet består af 3 dele: Et Sommer Akademi, hvor de frivillige ledere bliver uddannet og planlægger camps, tre Sommercamps og lokale idé-værksteder, som fører den gode energi videre i form af nye, lokale projekter. Læs mere her.

 

Nyheder 

 

01-03-19

VIL DU MED PÅ SOMMER- ELLER KVINDECAMP? ANSØG HER!

Vil du med på 5-dages sommercamp eller kvindecamp i juli, hvor unge (16-30 år) fra hele verden mødes, får nye venner og bliver en del af et stort, uforglemmeligt fællesskab? Det er gratis, når du er medlem af DFUNK (100 kr/ år). FRIST 10. MAJ 2019. Læs mere her. 

 

23-07-18 

PRESSEOMTALE FRA SOMMERCAMPS 2018

Vil du se eller læse, hvordan det er at være med på en af DFUNKs sommercamps? Se klip fra Sommercamp Vest her og Naturcamp her. Læs om Sommercamp Øst her og hør reportage fra Sommerhøjskolen her.

 

06-07-18

EN SOMMER MED FÆLLESSKABER

4 camps, 5 dage, 250 unge, masser af fællesskab - det er opskriften på en forrygende sommer! Læs mere om projektet FællesSkaber og følg med i de fire camps på Facebook og Instagram.

 

28-02-18

NY RAPPORT OM DFUNK UNG TIL UNG

Als Research har lavet en rapport om effekten af vores Ung-til-Ung projekt og Sommeraktiviteter. Læs om projekternes værdi for deltagere og frivillige her.

 

 

 

 

ER DU KOMMET TIL DANMARK SOM FLYGTNING?

Vi har en række tilbud og aktiviteter for og med unge (16-30 år) med flygtningebaggrund. Læs mere her!