FÆLLESSKABER 

 

Alle kan blive Fælles-Skabere

 

FællesSkaber er et projekt, hvor unge flygtninge og andre unge mødes og skaber sammen. Idéen bag FællesSkaber er at skabe frivillige arbejdsfællesskaber på tværs af kulturelle og sproglige skel, hvor alle evner og ressourcer kommer i spil. Sammen udvikler og afvikler de frivillige projekter til glæde for andre og bruger den energi, der opstår, til at skabe endnu flere initiativer. 

 

FællesSkaber er en bevægelse, hvor flere og flere unge inviteres til blive frivillige fælles-skabere og at gøre en forskel for andre. Projektet er støttet af TrygFonden og kører i 2018-19.

 

 

UDDANNELSE FOR FRIVILLIGE

Sommer Akademi

 

Sammen planlægger over 50 frivillige fire sommercamps til glæde for nytilkomne unge flygtninge og andre unge i Danmark. Halvdelen af de frivillige er selv kommet til Danmark som flygtninge. 

 

På Sommer Akademiet lærer de frivillige om faciliterende lederskab, samarbejde og kommunikation i mangfoldige grupper, lederskab og projektplanlægning. Det rummelige fællesskab og personlig udvikling af den enkelte frivillige leder er i centrum for Sommer Akademiet. 

 

Du kan søge om at komme med som frivillig på Sommer Akademiet igen i 2019.

 

 

EN UFORGLEMMELIG UGE

SOMMERCAMPS 

 

De frivillige afholder fire sommercamps, hvor unge mennesker fra hele verden mødes i en uge i sommerferien og bliver en del af et stort, uforglemmeligt fællesskab.

 

I 2018 afholdte vi fire camps. Vil du se eller læse, hvordan det er at være med på en af DFUNKs sommercamps? Se klip fra Sommercamp Vest her. Se klip og Naturcamp her. Læs om Sommercamp Øst her. Hør reportage fra Sommerhøjskole her.

 

 

 

REGIONALE IDÉ-WORKSHOPS

VÆRKSTEDER 

 

Efter de fire sommercamps samler vi deltagerne i deres lokalområder og inviterer nye frivillige med til at skabe lokale aktiviteter og initiativer. Vores værksteder er udviklingsworkshops, der gør, at nye ideer får liv, og at fællesskabet fra DFUNK’s sommercamps lever videre.

 

Ideen bag værkstederne er at gribe den gode energi, som opstår på vores sommercamps, så flere får mulighed for at være med.